Ψάχνετε προσωπικό για

Άμεσα διαθέσιμοι

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις;

Πες μας τη δουλειά που αναζητάς και γίνε μέλος της οικογένειας του Elpida Job

Δημιουργία αγγελίας

Πρόσφατες αγγελίες εργασίας

Πιστοποιημένο προσωπικό

Το Ι.Γ.Ε.Ε. «ΕΛΠΙΔΑ» με αριθμό αδείας 32964, με έδρα Πειραιώς 16-18, Αθήνα, δραστηριοποιείται στο τομέα παροχής προσωπικού τα, σχεδόν, τελευταία 20 χρόνια. Λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Υπουργείου Εργασίας και της Επιθεώρησης Εργασίας. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο και το εξειδικευμένο μας προσωπικό μας δίνει τη δυνατότητα να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη άμεσα και με υπευθυνότητα.

Είπαν για εμάς

Θέλω να πω πως το επίπεδο των υπηρεσιών σας είναι παραδειγματικό. Συνεχίστε να βάζετε ψηλά τον πήχη. Σας ευχαριστώ και δεν θα διαστάσω να σας προτείνω σε άλλους ενδιαφερόμενους.

Raisa

Χάρη στο Elpida Job, κατάφερα να βρω δουλειά στη Σαντορίνη. Εκτιμώ πολύ το ότι εποικοινώνησαν μαζί μου κατά τη διάρκεια της διαμονής μου για να δουν αν είναι όλα εντάξει και αν είμαι ευχαριστημένη.

Laura Crespi

Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα μου βρήκαν δουλειά. Ο μισθός καλός και πάντα στην ώρα του. Το πιο σημαντικό όμως, ένιωθα ασφαλής. Ήξερα πως για οποιοδήποτε θέμα, είχα βοήθεια και στήριξη.

Gabriela Stankova

Πέρασα ένα φανταστικό καλοκαίρι δουλεύοντας στην Κρήτη. Έκανα νέους φίλους και επισκεύθηκα απίστευτα μέρη! Elpida Job, σας ευχαριστώ πολύ για την εμπειρία αυτή!

Simona Burbaite