ΕΛΕΝΗ Κ.

ΚΩΔ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: 452
Δημοσιεύθηκε πριν από 11 μήνες

ΕΛΕΝΗ Κ.

Άμεση διαθεσιμότητα

0

προτείνουν

0

σχόλια

37

προσλήψεις

Ειδικότητες
Λαντζέρες
Βοηθοί Κουζίνας
Οικιακοί Βοηθοί - Καθαρισμοί
Γηροκόμοι (Φροντίδα Ηλικιωμένων)
Είδος απασχόλησης
Εξωτερική εργασία - Πλήρες ωράριο
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΣΧΟΛΙΑ 0
Γράψτε σχόλιο
ΣΧΕΤΙΚΑ
Κατάγομαι από την Ελλάδα. Αναζητώ εργασία ως οικιακή βοηθός ή ως φροντιστής κάποιας ηλικιωμένης κυρίας. Κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού και μαγειρεύω. Είμαι εμβολιασμένη κατά του Covid-19. Ενδιαφέρομαι για την περιοχή της Καλλιθέας, Νέου Κόσμου, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Κουκακίου και Πειραιά.
Εκτιμώμενος χρόνος απάντησης:
1'

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις;

Πες μας τη δουλειά που αναζητάς και γίνε μέλος της οικογένειας του Elpida Job

Δημιουργία αγγελίας

Είπαν για εμάς

Θέλω να πω πως το επίπεδο των υπηρεσιών σας είναι παραδειγματικό. Συνεχίστε να βάζετε ψηλά τον πήχη. Σας ευχαριστώ και δεν θα διαστάσω να σας προτείνω σε άλλους ενδιαφερόμενους.

Raisa

Χάρη στο Elpida Job, κατάφερα να βρω δουλειά στη Σαντορίνη. Εκτιμώ πολύ το ότι εποικοινώνησαν μαζί μου κατά τη διάρκεια της διαμονής μου για να δουν αν είναι όλα εντάξει και αν είμαι ευχαριστημένη.

Laura Crespi

Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα μου βρήκαν δουλειά. Ο μισθός καλός και πάντα στην ώρα του. Το πιο σημαντικό όμως, ένιωθα ασφαλής. Ήξερα πως για οποιοδήποτε θέμα, είχα βοήθεια και στήριξη.

Gabriela Stankova

Πέρασα ένα φανταστικό καλοκαίρι δουλεύοντας στην Κρήτη. Έκανα νέους φίλους και επισκεύθηκα απίστευτα μέρη! Elpida Job, σας ευχαριστώ πολύ για την εμπειρία αυτή!

Simona Burbaite