FIVEN Y.

ΚΩΔ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: 270
Δημοσιεύθηκε πριν από 4 μήνες

FIVEN Y.

Άμεση διαθεσιμότητα

0

προτείνουν

0

σχόλια

37

προσλήψεις

Ειδικότητες
Οικιακοί Βοηθοί - Καθαρισμοί
Είδος απασχόλησης
Μερική Απασχόληση
Εξωτερική εργασία - Πλήρες ωράριο
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΣΧΟΛΙΑ 0
Γράψτε σχόλιο
ΣΧΕΤΙΚΑ
Βρίσκομαι στην Ελλάδα από το 2017. Δεν μιλάω ακόμα καλά ελληνικά. Αναζητώ εργασία ως οικιακή βοηθός, δουλειά την οποία έχω ξανακάνει. Κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού και ξέρω να μαγειρεύω ελληνικά φαγητά. Είμαι εμβολιασμένη κατά του Covid-19. Ενδιαφέρομαι για την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.
Εκτιμώμενος χρόνος απάντησης:
1'

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις;

Πες μας τη δουλειά που αναζητάς και γίνε μέλος της οικογένειας του Elpida Job

Δημιουργία αγγελίας

Είπαν για εμάς

Θέλω να πω πως το επίπεδο των υπηρεσιών σας είναι παραδειγματικό. Συνεχίστε να βάζετε ψηλά τον πήχη. Σας ευχαριστώ και δεν θα διαστάσω να σας προτείνω σε άλλους ενδιαφερόμενους.

Raisa

Χάρη στο Elpida Job, κατάφερα να βρω δουλειά στη Σαντορίνη. Εκτιμώ πολύ το ότι εποικοινώνησαν μαζί μου κατά τη διάρκεια της διαμονής μου για να δουν αν είναι όλα εντάξει και αν είμαι ευχαριστημένη.

Laura Crespi

Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα μου βρήκαν δουλειά. Ο μισθός καλός και πάντα στην ώρα του. Το πιο σημαντικό όμως, ένιωθα ασφαλής. Ήξερα πως για οποιοδήποτε θέμα, είχα βοήθεια και στήριξη.

Gabriela Stankova

Πέρασα ένα φανταστικό καλοκαίρι δουλεύοντας στην Κρήτη. Έκανα νέους φίλους και επισκεύθηκα απίστευτα μέρη! Elpida Job, σας ευχαριστώ πολύ για την εμπειρία αυτή!

Simona Burbaite