ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΗΡΟΚΟΜΟΣ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΚΩΔ. ΑΓΓΕΛΙΑΣ: 1220
Δημοσιεύθηκε πριν από 6 μήνες
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Εσωτερική γηροκόμος για φροντίδα ηλικιωμένης κυρίας 89 χρονών. Η κυρία περπατάει με Πι, έχει αστάθεια, χρειάζεται κάποιον να την προσέχει και να την βοηθάει. Στο σπίτι μένει και ο γιος της κυρίας. Δωμάτιο στο σαλόνι, το οποίο δεν χρησιμοποιείται. Μισθός 900 ευρώ με 4 ρεπό τον μήνα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είδος απασχόλησης
Εσωτερική εργασία
Περιοχή
Αθήνα
Μέγεθος Σπιτιού
0τμ
Αμοιβή
900.00€
Ρεπό
4 ρεπό/μήνα
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΗΡΟΚΟΜΟΣ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Περισσότερες Αγγελίες

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις;

Πες μας τη δουλειά που αναζητάς και γίνε μέλος της οικογένειας του Elpida Job

Δημιουργία αγγελίας

Είπαν για εμάς

Θέλω να πω πως το επίπεδο των υπηρεσιών σας είναι παραδειγματικό. Συνεχίστε να βάζετε ψηλά τον πήχη. Σας ευχαριστώ και δεν θα διαστάσω να σας προτείνω σε άλλους ενδιαφερόμενους.

Raisa

Χάρη στο Elpida Job, κατάφερα να βρω δουλειά στη Σαντορίνη. Εκτιμώ πολύ το ότι εποικοινώνησαν μαζί μου κατά τη διάρκεια της διαμονής μου για να δουν αν είναι όλα εντάξει και αν είμαι ευχαριστημένη.

Laura Crespi

Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα μου βρήκαν δουλειά. Ο μισθός καλός και πάντα στην ώρα του. Το πιο σημαντικό όμως, ένιωθα ασφαλής. Ήξερα πως για οποιοδήποτε θέμα, είχα βοήθεια και στήριξη.

Gabriela Stankova

Πέρασα ένα φανταστικό καλοκαίρι δουλεύοντας στην Κρήτη. Έκανα νέους φίλους και επισκεύθηκα απίστευτα μέρη! Elpida Job, σας ευχαριστώ πολύ για την εμπειρία αυτή!

Simona Burbaite