ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ

Αποκλειστικές Νοσοκόμες σε νοσοκομεία και κλινικές...

Μία από τις κύριες δραστηριότητες του γραφείου Elpidajob είναι η εύρεση εξειδικευμένου νοσηλευτικού προσωπικού και στην συγκεκριμένη ειδικότητα όπως και στην ειδικότητα των Γηροκόμων διαθέτουμε εμπειρία ετών.Όλες οι νοσοκόμες - νοσηλεύτριες , αποκλειστικές και μη είναι πιστοποιημένες και διπλωματούχες με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Ύπάρχει η δυνατότητα εργασίας σε νοσοκομέια για την φροντίδα του αρρώστου , όπως και στο σπίτι.

Αποκλειστικές Νοσοκόμες κατ'οίκον - Βρείτε Σήμερα

Με την νέα online υπηρεσία μας μπορείτε να δείτε όλα τα προφίλ με Αποκλειστικές ή μη Νοσοκόμες κατ'οίκον . Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας , είτε μέσω εμαιλ στο info@elpidajob.gr , είτε μέσω τηλεφώνου στα εξής νούμερα :210 5230341, 210 5230938, 210 5248578 .Άμεσα ένας συνεργάτης μας θα σας απαντήσει και ανάλογα τις ανάγκες σας θα σας προτείνει την κατάλληλη επαγγελματία νοσοκόμα - νοσηλεύτρια.Το γραφείο ευρέσεως εργασίας Elpidajob σας δίνει εγγύηση πως αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι θα σας βρεί άμεσα αντικαταστάτρια .Όλες οι νοσηλεύτριες μας αποκλειστικές ή μή έχουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις υψηλού επιπέδου και είναι πιστοποιημένες.Είναι ελεγμένες και διαθέτουν νόμιμα έγγραφα για την διαμονή και την απασχόληση - εργασία τους στην Ελλάδα.

Ιατρική Φροντίδα Ηλικιωμένων - Αξιολογημένα Προφιλ

Όλες οι νοσοκόμες - νοσηλεύτριες για την ιατρική φροντίδα των Ηλικιωμένων που υπάρχουν στην βάση δεδομένων μας είναι αξιολογημένες από εμάς αλλά και από προηγούμενους εργοδότες. Μετά από συνενόηση με το γραφείο μας μπορούν να αναλάβουν και την καθαριότητα του σπιτιού όπως και άλλες καθημερινές δουλειές .